AUTÓ, TRAKTOR, LAKÁS  RENT2OWN nemzetközi program

K. Mi a CAPITAL rent2own®?

V. A „Bérléssel A Tulajdonig” olyan nemzetközi program, amely a tulajdonjog megszerzését minimális kezdőrészlet befizetésével hosszútávú részletfizetéssel teszi lehetővé:

1% - az ingatlanra (lakás, ház, apartman, üzlethelyiség...)

2% - a járművekre (autó/traktor) bevezetés később

3% - bútorra (csak a programban vásárolt ingatlan berendezésére) bevezetés később

4% - motorokra bevezetés később

HITELKÉPESSÉGVIZSGÁLAT NÉLKÜL
KEZES ÉS ADÓSTÁRS NÉLKÜL
FIZETÉSIGAZOLÁS ÉS A JÖVEDELEM TERHELÉSE NÉLKÜL
FELSŐ KORHATÁR NÉLKÜL

KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNYEKKEL: AMELYEK AKÁR 100%-OT IS KITEHETNEK!

K. Van-e különbség a pénzintézetek általi finanszírozás és a Program között?

V. A rent2own elérhetővé teszi MINDENKI részére a programot úgy, hogy nem végez hitelképességi vizsgálatot, nem kér kezest, sem adóstársat, nem tesz jelzálogot az ingatlanra és semmit sem kell „papírokkal” igazolni!...

K. HOGYAN MŰKÖDIK A PROGRAM A GYAKORLATBAN?

V. Egyszerűen – egyszeri önrész befizetésével vagy több részletben történő fizetéssel (deposit, down-payment) ön a CAPITAL rent2own® program szabályai alapján átveszi a rent2own (Bérléssel A Tulajdonig) kiválasztott terméket.

K. Amikor az önrészt a vevő havi részletekben fizeti, mennyi lehet az induló összeg?

V. 1% a kínálatból kiválasztott ingatlan értékéből,
2% a kínálatból kiválasztott autó/jármű értékéből, bevezetés később
3% a kínálatból kiválasztott bútor értékéből, vagy bevezetés később
4% a motor értékéből! bevezetés később
Az EU tagországokban és az Észak-amerikai országokban, Ázsiában, Ausztráliában, valamint más fejlett országokban az induló összeg (down-payment) az ingatlanoknál 999€-nál kezdődik, amennyiben a kiválasztott termék egy százaléka ettől nem magasabb, míg a járművek, a motorok és a bútorok önrészének induló részlete minimum 499€. A havi részletek kiszámításánál a választott termék önrészének 100%-át veszik alapul.

K. Mennyi a legkisebb összeg, ami az önrész részleteként havonta fizetendő?

V. 54,00 Euró (felső határ – nincs megszabva)

K. Megszakíthatom-e az önrész részletfizetését és visszakérhetem-e a befizetett összeget?

V.  Ezt mindenféle indoklás nélkül bármikor megteheti. Amikor döntéséről beérkezik hozzánk az értesítés, akkor a legrövidebb időn belül visszakapja a pénzét, csökkentve a költségekkel és az esetleges kedvezményekkel, amelyeket a Programban elért. Általában 8 banki nap alatt a pénzét visszakapja.

K. Hogyan gyorsíthatom a rent2own termék átvételének futamidejét?

V.  A Program lehetővé teszi a termék átvételét amint ön összegyűjtötte rá a pénzt, vagy meggyorsíthatja az átvételt a Program ajánlásával más családoknak, ismerőseinek, barátoknak, rokonoknak, amivel nem csak a termék átvételének a futamidejét csökkenti, hanem komoly összegű megtakarításai is lehetnek. Ezt valójában nem nehéz megvalósítani, mivel elképzelhetetlen, hogy ön nem ismer olyan személyt, akinek nincs szüksége lakásra vagy házra, üzlethelyiségre, apartmanra, bútorra, új autóra vagy motorra! És ez még nem minden, mert ezen felül ön olyan kedvezményekhez jut, amelyekkel részben vagy teljes egészében le tudja fedni az ön rent2own termékének havi részleteit!

K. Mivel magyarázható, hogy a programban nem kötelező a hitel képességvizsgálat vagy hogy nincs szükség kezesekre?

V.  A CAPITAL rent2own® program éppen fordított logikából indul ki: amíg a bankokat és a lízing társaságokat nagy mértékben „érdekli” az ön MÚLTBELI és JELENLEGI „hitelképessége”, addig a CAPITAL rent2own® szabályai és működési formája lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy minimális aktív hozzájárulással (jelentős megtakarításokkal már az ÖNRÉSZNÉL is) – automatikusan előre biztosítják a saját termékeikre a jövőbeni KEDVEZMÉNYEKET – amivel valójában megteremtik „hitelképességüket” a JÖVŐBEN. Így a vevők nem csak a havi részletek biztos fedezetét keresik meg, hanem megvédik magukat olyan kellemetlen helyzetektől, mint például a termék elkobzása, ugyanakkor a programban lévő partnercégek kockázata jelentősen csökken (ami olcsóbbá teszi a működésüket és automatikusan kedvezőbb feltételeket teremthetnek program működéséhez).

K. Milyen ingatlanokat kínál a CAPITAL rent2own® program?

V.  Elsősorban új ingatlanokat, amelyeket a beruházók banki hitelekből építettek fel (tehát banki portfóliók), azonban a CAPITAL rent2own® program alkalmazható többszázezer szabad piaci eladásban lévő ingatlanra az ingatlanközvetítők ajánlataiból. Ilyen ingatlanokat a rent2own (Bérléssel A Tulajdonig) Programban felhatalmazott cég minden olyan esetben megvesz, amikor annak reálértéke piacképes és kizárólag a rent2own programban szereplő ismert vevő részére történik a vétel. A minimális árengedmény, amikor az ingatlan a rent2own programon keresztül biztos vevőre talál, szabály szerint 10%, több részből álló portfólió esetén pedig ennél is több. A járművek, bútorok, motorok és a rent2own programon keresztül értékesítésre kerülő egyéb termékek csak a CAPITAL rent2own® programban szerződött márkakereskedők útján kerülnek értékesítésre.

K.  A CAPITAL rent2own® programban szereplő termékeket ki ajánlhatja tovább?

V.  A programot hivatalosan csak azok a képzett és felhatalmazott munkatársak ajánlhatják tovább, akik rendelkeznek a CICTF (Chamber of International Commerce Trade & Finance) által kiadott és hitelesített igazolással (CERTIFIKATE).

K.  Milyen jogviszonyba kerülök az ingatlan átvétele és az ingatlanba való beköltözés után?

V.  Ön az utolsó részlet befizetésével válik teljeskörű tulajdonossá, addig pedig bérleti jogviszonyban van (rent2own) 420 hónapig, azzal hogy minden részlet befizetése után, amennyiben ön kéri, TULAJDONJOGI IGAZOLÁST kap az ingatlan 1/420 ideális részéről. Ugyanez a helyzet a járművekkel, motorokkal, bútorral, 84 hónapos részletfizetés esetén.

K.  Együttműködnek-e országonként különféle alapokkal, lízing cégekkel és bankokkal?

V.  Természetesen, mindannyian a piac szereplői vagyunk; egyes országokban, piacokon szerződéseket kötünk az említett szereplőkkel az ingatlan vagy az autó értéke 1/3-nak finanszírozásáról, míg a CAPITAL rent2own® program vállalja legalább a 2/3 finanszírozást.

K.  A CAPITAL rent2own® program valójában fund vagy takarékbank?

V.  Egyik sem; azonban, az a nemzetközi konzorcium, amelyikhez a CAPITAL rent2own® program tartozik, együttműködik a legnagyobb nemzetközi alapokkal és bankokkal (elsősorban svájci, londoni és egyéb pénzintézetekkel) és ennek köszönhetően állíthatjuk, hogy ilyen kedvező finanszírozási modell nem létezik még a legnagyobb bankok lakástakarék részlegeiben sem.

K.  Mennyire különböznek a nagy nemzetközi pénzügyi intézményeknél a takarékosság feltételei?

V.  Matematikai számítások alapján a CAPITAL rent2own® program résztvevői fantasztikus (600%), vagyis 6-szor is nagyobb kedvezményekre tehetnek szert, mint bármelyik nagy lakástakarékban vagy bankban! Tanulmányozza át részletesen a CAPITAL rent2own® program szabályait és működési elvét, majd hasonlítsa össze bármelyik lakószövetkezet, takarékszövetkezet, bank vagy pénzügyi intézmény feltételeivel! (kattintson IDE).

K.  Mik a piaci céljai a CAPITAL rent2own® programnak?

V.  A legtöbb fejlett országban az összlakosság több mint 50%-a rendelkezik lakástakarékossági egyéni számlával és figyelembe véve a program összehasonlíthatatlanul legjobb ajánlatait, gyakorlatilag korlátlan, hatalmas terjedelmű piac áll rendelkezésünkre.

K. Milyen az ügyfelek pénzügyi biztonsága?

V.  Az ügyfélnek teljes a biztonsága. Ugyanis, az önrész befizetése után (saját pénzéből és/vagy kedvezményekből) azonnal használatba veszi a rent2own terméket (az ingatlant 35 évre, a járművet, a bútort és a motort 7 évre). A CAPITAL rent2own® program országos felelőse teljesen védve van minden kockázattól, köszönve annak, hogy nem jogosult harmadik személlyel való jogi forgalomra. Kizárólag úgy működik, mint a rent-a-car vagy a rent-a- property (ingatlan), amelyekért viszont nem kell biztosítékokat vállalnia.

K.  Ki a tulajdonosa az országos cégnek?

V.  A programban szereplő minden nemzetközi és országos cégnek a tulajdonosa a londoni (UK) székhelyű Universal Convention Holdings, attól a pillanattól kezdődően, amikor az országos cégbe pénzeszközöket helyeznek el a rent2own termékek megvételére (ingatlan, jármű, bútor, motorok és egyéb). Természetesen, a pénzeszközök kihelyezése kizárólag előkészített marketing alapján történik, ismert fogyasztók/vevők részére.

K. Milyen kapacitásokkal rendelkezik a CAPITAL rent2own® program?

V.  Jelenleg 70+ országban/piacon célzott befektetéssel épül az infrastruktúra, ami a rent2own programon keresztül kerül értékesítésre, vagyis 200+ ingatlan és 1000+ jármű kerül havonta értékesítésre, ami átlagosan 50 millió €.

 

 

Asztali nézet