AUTÓ, TRAKTOR, LAKÁS  RENT2OWN nemzetközi program

Könnyítések, kedvezmények és juttatások

Amíg a hitelközvetítések jutalékából jellemzően csak a bankok szerződött partnerei, jellemzően ingatlan közvetítők részesülnek, a rent2own továbbajánlásából származó juttatásokból az ügyfelek is részesülhetnek. Nem kell vállalkozóvá válni, számlát kibocsátani, havi járulékterhekkel számolni, az ajánló fél jelentős kedvezmények formájában részesül a továbbajánlások után járó juttatásokból. Ezek közül egyértelműen legvonzóbb a havi részletek összegéből biztosított kedvezmény, amely elérheti a 100 százalékot, azaz az ügyfél gyakorlatilag mentesül a havi részletfizetés alól!

 

Az önerő jelentős arányú csökkentése:

Az ajánlással létrejött szerződések havidíjainak jelentős hányada növeli a saját szerződésben meghatározott finanszírozás hányadát. A kezdeti 70 százalékos finanszírozás emelkedésével arányosan csökken az önerő aránya, ami könnyedén szorítható 10% alá, ami már 90% feletti finanszírozást is lehetővé tesz!

Az alábbi illusztráció az önerő és a finanszírozott összeg arányának változását mutatja. Látható, hogy a program továbbajánlásával emelkedik a finanszírozás aránya, és csökken a szükséges önerő.

 

A beköltözés időpontjának (birtokbavételnek) a jelentős előrehozása:

Az önerő összegének jelentős csökkentésével jóval hamarabb valósulhat meg a beköltözés illetve a birtokbavétel. Amikor a kék szakasz (önerő) és a piros szakasz (finanszírozott összeg) összeér, megtörténik az átadás.

 

A havi részlet összegének csökkentése, akár teljes elengedése:

Amennyiben már megtörtént a beköltözés (birtokbavétel), az összes addig valamint ez után született, saját ajánlással létrejött finanszírozás (piros szakasz) havi részletének 20 százaléka csökkenti a saját havi részlet összegét. Az ajánlások száma nincs korlátozva, így a program tovább-ajánlásából származó kedvezményei teljes egészében lefedhetik rent2own részleteit. Havidíja teljes elengedéséhez elég csupán néhány, személyes ajánlással született új szerződés.

Íme egy példa:

Az Ön havi részletének összege 90 euró.

Az első, ajánlásával létrejött finanszírozás havi részlete 100 euró, az ez után járó havi kedvezménye 20 euró (100x20%). Az Ön havi törlesztőrészlete a jövőben már csak 70 euró.

A következő, ajánlásával létrejött szerződés havi részlete 150 euró, az ez után járó kedvezménye 30 euró (150x20%), ezzel az ön havi részlete további 30 euróval csökkent, már 40 euróra.

Ezek után elegendő egy 200 euró havidíjjal született finanszírozási program, az ez után járó kedvezmény egyenlő az ön jelenlegi 40 eurós összegével (200x20%). Innentől önnek úgy nő hónapról-hónapra tulajdoni hányada a lakott ingatlanban, hogy egyetlen centet sem kell fizetnie a jövőben!

 

A finanszírozás futamidejének rövidítése:

Folytatva a fenti példát a további, személyes ajánlásokkal született finanszírozások havi részletei már nem csökkentheti az ön havi befizetéseit, mivel arra már 100% kedvezményt kapott. A visszatérítések innentől a fennmaradó összeg lefaragásával csökkentik a hátralévő hónapok számát, azaz hamarabb lesz teljes és kizárólagos tulajdonosa az ingatlannak.

 

 

Jutalékok és juttatások:

A fenti 4 könnyítés illetve kedvezmény előnyeit minden rent2own ügyfél élvezheti. Aki ezeken felül jövedelemszerző tevékenységet lát a program tovább-ajánlásában, az komoly jövedelemre, ezen felül további juttatásokban részesülhet. Jellemző az is, hogy valaki előbb szerez munkatársi státuszt mint indít saját programot, mivel a rendszer ajánlásából származó jutalékból már megfinanszírozhatja saját programjának önrészét (kék szakasz a fenti ábrán).

Az sem mellékes, hogy a CAPITAL rent2own® munkatársak euró alapú jövedelemmel számolhatnak!

 

 

Bővebb információk, kalkulációs tábla kérhető munkatársainktól.

 

Asztali nézet