AUTÓ, TRAKTOR, LAKÁS  RENT2OWN nemzetközi program

Nincs hitel ellenőrzés - Nem kellenek kezesek - vagy Adóstársak - Nem kell megterhelni fizetést, vagy nyugdíjat Nincs Életkor Korlátozása!

 

EXTRA ELŐNYÖK, mint TÁRSFINANSZÍROZÁS vagy teljes finanszírozást fizetheted részletekben, akár 100%-ban!

 

 

Kérdés: Van-e különbség a jelenlegi pénzügyi ajánlatok házakra és a Capitalrent2own ® programja között?

Lízing / vásárlás egy Capital-rent2own programban megegyeznek az összes érdekelt ügyfelek, nem kell hitel ellenőrzés, vagy kezesek sem társ-adósok, vagy a jelzálog, vagy egyéb "papírmunka" nincs szükség...

 

Kérdés: Hogyan működik a program a gyakorlatban? Egyszerűen - tedd meg a befizetést (le-payment) akár részletekben vagy egyszeri fizetés, és a szerint a szabályok és eljárások szerint ahogy a Capital-rent2own ® szerződése megengedi a részvételt (részletre vétel).

 

Mennyi az az összeg, kezdeti befizetés betét részletfizetési tervhez?

1%- a katalógus értéknek a kiválasztott ingatlant figyelembe véve,

2%- a katalógus érték a jármű,

3%- a katalógus értéke a bútorok,

4%- a katalógus érték a motorkerékpár esetében.

 

A piacok az EU, Észak-Amerikában, Ázsiában, Ausztrália és más fejlett országokban a kezdeti előleg befizetése (le-payment) az ingatlan indul € 999 (ha a fenti százalékos összeg nem nagyobb), míg a legkisebb összege 499 € van állítva a járművek, motorkerékpárok és bútorok. A kifizetett összeg mindig számított 100%-ának a megcélzott érték a betét. (ez a válasz még egyeztetésre szorul.. a szerk.)

 

Kérdés: Mi az a minimális havi befizetési, részletfizetési terv? 54,00 euró (nincs korlátozás a legnagyobbnak).

 

Kérdés:Ha akarom - megállíthatom a törlesztő részleteket a saját betétemet és visszakapom a befizetett összeget? Bármikor megteheted ezt, minden magyarázat nélkül. Csak jelezdt a döntést, és a legrövidebb idő alatt visszatérítjük a befizetett alapokat mínusz a költség / nyereség, amit korábban esetleg megszereztél ebből

a programból. Ésszerű határidőn belülinek kell tekinteni, 8 banki napon belül.

 

Kérdés: Hogyan tudom felgyorsítani átvételét a Capital-rent2own lakás, kocsi stb. vonatkozásában a programban?

Ez a program átadja a Capital-rent2own-nál megrendelt lakást, tárgyat éppen, amint összegyűjtöd a szükséges pénzeszközöket a hálózati-fizetés, segítségével, amit könnyen megszerezhetsz ha felajánlod a Program más jövőbeli felhasználóinak / család, az ismerősök, barátok, rokonok ...

Ily módon nem csak lényegesen hamarabb átveheted, de ugyanakkor kaphatsz komoly összegeket. Ez tulajdonképpen - egyszerűen, csak kérdezd meg magadtól, kinek nincs szüksége lakásra, vagy házra, vagy irodára, bútorra vagy egy új autóra, vagy egy motorkerékpárra?! De vannak még, az ajánlottaknak egy újabb automatikusan kapható ösztönzők részben vagy teljes egészében fedezi a fizetését minden további kifizetéseket arányosan a rent2own elem.

 

Kérdés: Hogy lehet az, hogy a bizonyítékokra "hitel-képesség", illetve garanciákra nincs szükség?

A program éppen az ellenkezője elven működik: miközben a bankok és lízing cégek nagyon "érdeklődnek" a volt és jelenlegi "hitel-képességek" iránt, Capital-rent2own ® lehetővé teszi, hogy ügyfelei révén betartsák a szabályokat és eljárásokat, így minimális erőfeszítéssel, és aktív hozzájárulással, aminek következtében azok jelentős megtakarítást tesznek (kezdve saját befizetés), és ez biztosítja a jövőbeli ösztönzőket (előre), amely automatikusan, és jelentősen javítja a jövőjüket "hitel-képességüket".

Így az ügyfeleknek nem csak lehetővé teszi, hogy biztonságosan fizethesse a törlesztést, de a kockázatokat is csökkenti elkerülve kínos helyzeteket, mint például lefoglalás a rent2own elemet. Ugyanakkor, a biztonságos és folyamatos pénz beáramlása alapokba, a kapcsolt vállalkozások a programban drasztikusan csökkentik a pénzügyi bizonytalanságot, és a üzleti tevékenységek költségeit is, amely automatikusan biztosítja kedvezőbb feltételeket a Capital-rent2own ® programokban való részvételt..

 

Kérdés: Milyen vagyont kínált a CAPITAL rent2own ® rendszer? Elsősorban az új, az ingatlan befektetők / fejlesztők, által felajánlott a bankok által finanszírozott ingatlanokat, ami azt jelenti, hogy a portfoliót a bankok biztosítják.

 

Mivel azonban CAPITAL rent2own ® programoknak több százezer más tulajdonságokat kínálnak a piacon, az ügyfelek általában szerződésben / tárgyaltak szerint, de lehetőleg van egy hivatalos ingatlan ügynök / ügynökség bevonására is.

Az engedélyezett cég a programban mindig megváltja, mint szerződött ingatlan a rent2own, általában, ha be van állítva a reális értékek és összefüggések, és a szerződést kizárólag maga a már jól ismert ügyfél / felhasználó.

Az ajánlat azokra / olyan járművek, bútorok, motorkerékpárok, és egyéb termékekre vonatkozik, melyek a rent2ownajánlatában szerepel, másrészt, korlátozza azokat a szolgáltatók, hogy az engedélyezett cég szerződjön előre.

 

Kérdés: Ki tudja nekem, egy szakképzett bemutatását a Capital rent2own ® ajánlatainak?

A program hivatalosan be kell mutatni csak a képzett és engedélyezett munkatársai a Capital-rent2own ® programnak, rendelkeznek egy dokumentummal (bizonyítvány), amely hivatalosan is bizonyítja a képesítést és hitelesített CICTF (Kamara Nemzetközi Kereskedelem és pénzügy) által.

 

Kérdés: Mi a jogi státuszom az átvett, és beköltözött ingatlanban? Tulajdonosává válsz az ingatlan megfizetésével ha az utolsó részletet, befizetted a bérleti díjnak(rent2own) 420 hónap. Kérésedre azonban minden beérkezett havi befizetés után automatikusan megkapod a "tulajdonosi igazolást", amely utal a tulajdonosi 1 /420 az ideális részére az ingatlannak. Ugyanez a járművek, motorkerékpárok és a bútorok,esetében de legfeljebb 84 hónap.

 

Kérdés: Van együttműködni alapok, lízingcégek és a bankok számos országban - a helyi szinten?

Persze, mindannyian résztvevői ugyanazon a piacon, általában - mi egyeztessen velük az egyes országok / piacok akár 1 / 3 finanszírozás tekintetében az ingatlan értéke, vagy a járművet, míg a 2 / 3, legalább finanszírozása a CAPITAL rent2own ® programot.

 

Kérdés: CAPITAL rent2own ® programot alap vagy egy takarékpénztár? Egyik sem, de a nemzetközi konzorcium, amelyhez CAPITAL rent2own ® tartozik együttműködik a világ legnagyobb alapokkal és a bankokkal (elsősorban svájci, az Egyesült Királyságban, az USA és más, a pénzügyi intézmények),

 

És bárki ellenőrizheti, hogy egy ilyen kedvező finanszírozási modell nem létezik A legnagyobb lakossági/ megtakarítást osztályok a világ bankjai sem tudnak hasonlót sem ajánlani..

 

Kérdés: a megtakarítás szempontjából a nagy nemzetközi pénzügyi cégektől jelentősen különböznek?

A világ nagy pénzügyi intézményei, bankok, stb, ügyfelei CAPITAL rent2own ® már elképesztő akár 6-szor (600%) nagyobb matematikai előnyöket biztosítsanak, mint bárki más!

Tanulmányozd a szabályokat és eljárásokat a CAPITAL rent2own ® alaposan és hasonlítsd össze a programokat a nagy nemzetközi bankok és más pénzügyi intézmények ajánlásaival

 

Kérdés: Mik a piaci program célkitűzései? A személyi megtakarítási számlák szerint a kijelölt lakások legfejlettebb országokban is óriási több mint 50% a teljes népességnek, és mivel összehasonlíthatatlanul jobb ajánlatunk van, mint a meglévők, a tagok/ munkatársai a program gyakorlatilag lehetőségük van - a korlátlan piaci jelenlétre korlátlan mennyiségben.

 

Kérdés: Mi jelenti az anyagi biztonságot az ügyfeleknek? Top. Az ügyfél, (-azaz a szabályok szerint, azt feltételezi, rent2own pont birtokában használható (ingatlan 35 év, míg a járművek, bútorok vagy motorkerékpár esetében 7 év)-) után azonnal amint az eléréséhez szükséges letétet (akár fizetéssel és / vagy tevékenységek- tovább ajánlással) kiegyenlítette.

A rent2own program teljes mértékben védettek minden kereskedelmi kockázatot kiszűrtek a jogügyletek harmadik felekkel történő teljes és végleges kitiltásával. Ez azt jelenti, hogy a funkciókat, mint bármely rent-a-car, vagy rent-a-ingatlan, a tárgyi eszközök (fő eszközök) a lízing - a finanszírozott eszközök nélkül a biztosíték befizetését.

 

Kérdés: Kié a nemzeti vállalatok?

A tulajdonos minden nemzetközi és nemzeti vállalatok minden országban /piacon lesz a nemzetközi vállalat univerzális egyezmény Holdings (üzleti székhelye London, Egyesült Királyság), azon a ponton, amikor a források a célból beszerzési tárgyak szánt rent2own (ingatlan, járművek, bútorok, motorkerékpárok, stb) is szállított. Minden fizetett alapok, természetesen bekerülnek a nemzeti társaságokba és kizárólag az alapján elvégzett marketing, szerint vagyis amikor az ügyfél előtt a rent2own tétel előre ismert.

 

Kérdés: Mi az a kapacitás, a marketing és a termékmegjelenítést a

Capital-rent2own ® programban?

A speciális üzleti célú infrastruktúra fejlesztés alatt áll

a 70 országban / piacon annak érdekében, hogy magában foglalja a

marketinget és elhelyezzen mintegy 200 ingatlan részvényt és 1000

rent2own járműveket havonta, melynek összege átlagosan 50 millió

Euróig terjed havonta mindegyik országban.

 

Asztali nézet