AUTÓ, TRAKTOR, LAKÁS  RENT2OWN nemzetközi program

CAPITAL rent2own® felépítése

Megalakult a hazai rent2own cég!

Régóta várt hír, most már hivatalos: Megtörtént a programot megvalósító magyarországi cég bejegyzése.
SIGNATOR HUNGARY Korlátolt Felelősségű Társaság
1054 Budapest, Honvéd utca 8. 1. em. 2.
Adószám: 23840986-2-41.

Az iroda kialakítása még folyamatban van. A horvát mentor cég fenntartja magának a jogot a cég működésével kapcsolatos ügymenet és megállapodások felügyeletére.


A CAPITAL rent2own® egy nemzetközi program (nem cég), amelyet hitelesített CERTIFICATE a CICTF (Chamber of International Commerce Trade & Finance). 
A program 1993-ban indult útjára. Jelenleg 70+ országban/piacon célzott befektetéssel épül az infrastruktúra, ami a rent2own programon keresztül kerül értékesítésre, vagyis 200+ ingatlan és 1000+ jármű kerül havonta értékesítésre, ami átlagosan 50 millió €.

- A programot Hedge Fundokból (HF) finanszírozzák. Ezek a HF-ok speciális alapkezelők, melyek nagybankokból és nagybefektetőkből állnak. (a HF-ról az interneten lehet találni információkat).

- A rent2own® program több ágon fut, mi az MLM-es CAPITAL rent2own® ághoz tartozunk.

- A program összetett, több társaság végzi egy-egy szegmensének az ellenőrzését.

- Az ingatlan és  bútor programot ellenőrzi a Fidelity Property Corporation, Zurich, Switzerland, Ueberlandstrasse 5., CH-8050.
Az autó, traktor és motorkerékpár programot az Auto Broker Ltd, 2nd Flor, 145-157 St. John Street, London EC1V 4PY, UK ellenőrzi.
- A jutalékok elszámolását a nemzetközi Tiers Club végzi havonta.

- A CAPITAL rent2own® programot ellenőrző társaságok egy Holdingot képeznek, amely az alábbi szabályzat alapján működik:Universal Convention Holdings UK

- CAPITAL rent2own® programba részt venni csak ajánlással lehetséges, mivel zártkörű. Az Ön ajánlója pedig Bernáth János lesz.

- Sem a Hedge Fund-ok, sem az ellenőrző szervek nem szolgáltatnak magukról interneten keringethető adatokat, csak a hozzáértő és megbízott jogászok juthatnak további adatokhoz. A magyar cég tulajdonosainak részére az ellenőrzést egy nemzetközi jogász végezte el.

- Éppen ezen működési forma miatt minden országban, ahol a program bevezetésre kerül, létrejön egy országos cég, amelyik gondoskodik az adott országban a program bevezetéséről és működéséről, melybe a nemzetközi holding delegál egy ellenörző tagot.

 

- A lakások megvételét a Hedge Fundok finanszírozzák. A  CAPITAL- rent2own® renszer feltételei szerint. A lakások a magyar cég tulajdonába kerülnek és onnantól kezdődően tovább minden a magyar jogszabályok alapján történik. 

- A magyar piacnyitás ajánlója a horvátországi cég: Trgovačko društvo Signator usluge d.o.o. (ez azt jelenti, hogy korlátolt felelősségű társaság) – Zagreb, J. Gotovca 1, OIB, igazgató Damir Kisić. A magyar céget ők mentorálják mindaddig, amíg arra szükség lesz.

- Az üzletkötői hálózat nemzetközileg egységes. Ugyanúgy működik, mint bármelyik nemzetközi hálózat és vizsgázott, képzett munkatársakból áll.

 

- Mindenki aki a rent2own® programban részt vesz, szerződik a magyar Signator céggel, a Tiers Club-al és a Universal Convention Holdings UK-al.

 

 

 

Ez az oldal nem a Capital rent2own hivatalos weboldal cime,a hivatalos weboldal cime:http://capital-rent2own.com.

 

Asztali nézet